IKLAN

.

Garlic Buttër Stëak



Ingrëdiënts
  • 1 ribëyë stëak, 2 inch (5 cm) thick, prëfërably USDA Primë
  • salt, to tastë
  • pëppër, to tastë
  • 3 tablëspoons canola oil
  • 3 tablëspoons buttër
  • 3 clovës garlic, pëëlëd and smashëd
  • 2 sprigs frësh rosëmary
  • 3 sprigs frësh thymë

Prëparation
  1. Prëhëat ovën to 200°F (95°C).
  2. Gënërously sëason all sidës of thë stëak with salt and pëppër.
  3. Transfër to a wirë rack on top of a baking shëët, thën bakë for about 45 minutës to an hour until thë intërnal tëmpëraturë rëads about 125°F (51° C) for mëdium-rarë. Adjust thë bakë timë basëd on if you likë your stëak morë rarë or morë wëll-donë (you monstër).
  4. Gët Full Rëcipë...https://tasty.co/recipe/garlic-butter-steak



Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Garlic Buttër Stëak"

Post a Comment

close