Ingrëdiënts
- 1 ribëyë stëak, 2 inch (5 cm) thick, prëfërably USDA Primë
- salt, to tastë
- pëppër, to tastë
- 3 tablëspoons canola oil
- 3 tablëspoons buttër
- 3 clovës garlic, pëëlëd and smashëd
- 2 sprigs frësh rosëmary
- 3 sprigs frësh thymë
Prëparation
- Prëhëat ovën to 200°F (95°C).
- Gënërously sëason all sidës of thë stëak with salt and pëppër.
- Transfër to a wirë rack on top of a baking shëët, thën bakë for about 45 minutës to an hour until thë intërnal tëmpëraturë rëads about 125°F (51° C) for mëdium-rarë. Adjust thë bakë timë basëd on if you likë your stëak morë rarë or morë wëll-donë (you monstër).
- Gët Full Rëcipë...https://tasty.co/recipe/garlic-butter-steak
0 Response to "Garlic Buttër Stëak"
Post a Comment