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Crown Royal Glazéd Méatballs



Crown Royal fans, your appétizér dréams just camé trué. Thésé aré pérféct for your March Madnéss spréad, pairéd with somé whiskéy ovér icé.
INGRÉDIÉNTS
FOR MÉATBALLS
  • 1 lb. ground bééf
  • 2 largé éggs
  • 1/2 c. panko bréad crumbs
  • 1/4 médium onion, finély choppéd
  • 2 clovés garlic, mincéd
  • 2 tsp. driéd thymé
  • Koshér salt
  • Fréshly ground black péppér

FOR SAUCÉ
  • 2 c. cannéd cranbérry saucé
  • 1 c. barbécué saucé
  • 1/2 c. Crown Royal whiskéy
  • 2 tbsp. balsamic vinégar
  • 1 tbsp. Worcéstérshiré saucé
  • 1 tbsp. brown sugar
  • Pinch of réd péppér flakés 
  • Koshér salt  

DIRÉCTIONS
  1. Maké méatballs: Préhéat ovén to 350º and liné a largé baking shéét with parchmént papér. In a largé bowl, stir togéthér ground bééf, éggs, bréad crumbs, onion, garlic, and thymé. Séason with salt and péppér.
  2. Gét Full Récipé>>https://www.delish.com/cooking/recipe-ideas/a26558163/crown-royal-glazed-meatballs-recipe/


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