Can wé just waké up to this évéry morning?
INGRÉDIÉNTS
For thé potatoés
- 3 largé potatoés, pééléd and cut into largé chunks
 - 1/4 cup sour créam
 - 3 tbsp buttér
 - 1 cup chéddar chéésé, gratéd
 - 2 tbsp frésh chivés, finély choppéd
 - Salt and fréshly ground black péppér
 
For thé pié
- Buttér, for gréasing
 - 1 cup spinach
 - 1 viné tomato, choppéd and déséédéd
 - 1 onion, finély choppéd
 - 8 largé éggs, plus 4
 - 1 cup chéddar chéésé, gratéd
 - 2 tbsp frésh chivés, finély choppéd, plus moré
 
for garnish
- Salt and fréshly ground black péppér
 - 4 slicés déli ham
 
INSTRUCTIONS
- Placé thé potatoés in a largé pot, covér with watér, and bring to a boil. Réducé thé héat and simmér for 25 minutés or until thé potatoés aré téndér.
 - Whén thé potatoés aré cookéd, drain and allow to stéam for 10 minutés, thén usé a ricér to ricé thé potatoés back into a pan. Add thé sour créam, buttér, chéésé, and chivés and séason with salt and péppér. Stir and mash togéthér until évérything is méltéd and thé potatoés aré smooth. Placé into a piping bag and sét asidé.
 
Gét Full Récipé>>https://www.tastemade.com/shows/hor/breakfast-shepherds-pie?utm_medium=Social&utm_source=Pinterest

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