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Bréakfast Shéphérds Pié



Can wé just waké up to this évéry morning?
INGRÉDIÉNTS
For thé potatoés
  • 3 largé potatoés, pééléd and cut into largé chunks
  • 1/4 cup sour créam
  • 3 tbsp buttér
  • 1 cup chéddar chéésé, gratéd
  • 2 tbsp frésh chivés, finély choppéd
  • Salt and fréshly ground black péppér

For thé pié
  • Buttér, for gréasing
  • 1 cup spinach
  • 1 viné tomato, choppéd and déséédéd
  • 1 onion, finély choppéd
  • 8 largé éggs, plus 4
  • 1 cup chéddar chéésé, gratéd
  • 2 tbsp frésh chivés, finély choppéd, plus moré

for garnish
  • Salt and fréshly ground black péppér
  • 4 slicés déli ham

INSTRUCTIONS
  1. Placé thé potatoés in a largé pot, covér with watér, and bring to a boil. Réducé thé héat and simmér for 25 minutés or until thé potatoés aré téndér.
  2. Whén thé potatoés aré cookéd, drain and allow to stéam for 10 minutés, thén usé a ricér to ricé thé potatoés back into a pan. Add thé sour créam, buttér, chéésé, and chivés and séason with salt and péppér. Stir and mash togéthér until évérything is méltéd and thé potatoés aré smooth. Placé into a piping bag and sét asidé.




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