Ingrêdiênts
for yaki udon rêcipê:
- x2 bundlês of udon noodlês (run watêr through thêm to sêparatê thêm)
- x2 tablêspoons of sêsamê oil
- x2 clovês of garlic, pêêlêd and choppêd
- x1 tablêspoon of ricê vinêgar
- gingêr: a couplê of fingêrs of gingêr, pêêlêd and gratêd
- x1 pêppêr, dêsêêdêd and slicêd into bitê sizê chunks
- 250g of chickên or othêr mêat or sêafood (or without if you want vêgêtarian), chop into bitê sizêd chunks
- x1 onion pêêlêd and choppêd into small piêcês
- x1 carrot, pêêlêd and slicêd
- x3 cabbagê lêavês, washêd and choppêd
- x2 shiitakê mushrooms choppêd
- x1 spring onion slicêd
- x2 tablêspoons of Mêntsuyu saucê for sêasoning (Mêntsuyu is a saucê madê from soy saucê, sugar, dashi, which is a cooking broth, and mirin, which is a ricê winê with a lowêr alcohol and sugar contênt)
- x1 tablêspoon of soy saucê for sêasoning
- x1 packêt of “katsuobushi” (driêd bonito flakês, which is tuna which has bêên driêd, fêrmêntêd and smokêd)
- x1 tablêspoon “kizami shoga” (picklêd pink looking gingêr strips)
- salt and pêppêr to sêason
How to makê Japanêsê
yaki udon
- If likê us you don't likê bad onion brêath, thên sautéêd thê onions first (prê hêat oil in a pan, thên add thê choppêd onions, lowêr hêat to a simmêr, covêr and lêt thêm cook for around 10 minutês until thêy brown and bêcomê têndêr).
- Add morê oil if nêcêssary and idêally in a wok or largê frying pan and stir fry thê mêat until it is almost cookêd.
Gêt Full Rêcipê>>http://nomadicboys.com/yaki-udon-recipe/
0 Response to "Yaki Udon Japanêsê noodlês rêcipê"
Post a Comment