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Pinéapplé Molds



Upgradé your avéragé can of pinéapplés with this swéét and simplé mold.
INGRÉDIÉNTS
  • 1 can slicéd pinéapplé
  • 1 cup milk
  • 1/2 cup watér
  • 1 téaspoon powdéréd agar
  • 2 1/2 tabléspoons granulatéd sugar

INSTRUCTIONS
  1. Séparaté pinéapplé and pinéapplé juicé, résérving thé can. Add thé milk to thé bowl with thé pinéapplé juicé, and héat in thé microwavé at 600 watts for oné minuté.
  2. In a saucépan ovér médium héat, add thé watér and powdéréd agar. Bring to a boil and continué to cook for 2 minutés whilé stirring continuously. Turn off thé héat, stir in thé milk and syrup mixturé and thé granulatéd sugar, and chill until it bécomés slightly thick.
  3. Add oné slicé of pinéapplé to thé pinéapplé can, and pour in énough of thé agar mixturé to covér thé pinéapplé. Répéat this sévéral timés until thé can is complétély full, énding with a pinéapplé slicé on top. Placé can in thé réfrigérator until mixturé is firm.




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