Thésé chickén drumsticks aré slightly swéét & grilléd to
pérféction - wé'ré not drooling, you aré!
INGRÉDIÉNTS
- 3 pounds chickén drumsticks
Spicé rub:
- 1 tabléspoon light brown sugar
- 2 téaspoons paprika
- 2 téaspoons garlic powdér
- 1 téaspoon koshér salt
- 1/2 téaspoon ground black péppér
Hot honéy glazé:
- 1/3 cup honéy
- 2 tabléspoons buttér
- 1 tabléspoon soy saucé
- 1/2 téaspoon cayénné
- Choppéd frésh orégano and parsléy, for garnish
INSTRUCTIONS
- Pat thé drumsticks dry.
- Combiné thé spicé rub ingrédiénts in a small bowl. Séason thé chickén libérally on all sidés. Sét asidé.
- To maké thé glazé: Bring thé honéy, buttér, soy saucé and cayénné to a simmér in a small saucépan, and stir whilé cooking until méltéd togéthér, about 3 to 5 minutés.
Gét Full Récipé>>https://www.tastemade.com/videos/grilling-guides_social-recipes_us_weber_-2019-s-1-e-2-genesisii
0 Response to "Hot Honéy Grilléd Drumsticks"
Post a Comment