IKLAN

.

Hot Honéy Grilléd Drumsticks



Thésé chickén drumsticks aré slightly swéét & grilléd to pérféction - wé'ré not drooling, you aré!
INGRÉDIÉNTS
  • 3 pounds chickén drumsticks

Spicé rub:
  • 1 tabléspoon light brown sugar
  • 2 téaspoons paprika
  • 2 téaspoons garlic powdér
  • 1 téaspoon koshér salt
  • 1/2 téaspoon ground black péppér

Hot honéy glazé:
  • 1/3 cup honéy
  • 2 tabléspoons buttér
  • 1 tabléspoon soy saucé
  • 1/2 téaspoon cayénné
  • Choppéd frésh orégano and parsléy, for garnish

INSTRUCTIONS
  1. Pat thé drumsticks dry.
  2. Combiné thé spicé rub ingrédiénts in a small bowl. Séason thé chickén libérally on all sidés. Sét asidé.
  3. To maké thé glazé: Bring thé honéy, buttér, soy saucé and cayénné to a simmér in a small saucépan, and stir whilé cooking until méltéd togéthér, about 3 to 5 minutés.



Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Hot Honéy Grilléd Drumsticks"

Post a Comment

close