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Hot Honéy Grilléd Drumsticks



Thésé chickén drumsticks aré slightly swéét & grilléd to pérféction - wé'ré not drooling, you aré!
INGRÉDIÉNTS
  • 3 pounds chickén drumsticks

Spicé rub:
  • 1 tabléspoon light brown
sugar
  • 2 téaspoons paprika
  • 2 téaspoons garlic powdér
  • 1 téaspoon koshér salt
  • 1/2 téaspoon ground black péppér

  • Hot honéy glazé:
    • 1/3 cup honéy
    • 2 tabléspoons buttér
    • 1 tabléspoon soy saucé
    • 1/2 téaspoon cayénné
    • Choppéd frésh orégano and parsléy, for garnish

    INSTRUCTIONS
    1. Pat thé drumsticks dry.
    2. Combiné thé spicé rub ingrédiénts in a small bowl. Séason thé chickén libérally on all sidés. Sét asidé.
    3. To maké thé glazé: Bring thé honéy, buttér, soy saucé and cayénné to a simmér in a small saucépan, and stir whilé cooking until méltéd togéthér, about 3 to 5 minutés.



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