IKLAN

.

Low Carb Pëcan Pië Rëcipës



Whën it’s timë to hit up thë dëssërt tablë wë arë forcëd to sit on thë sidë linës and watch, and honëstly, I’m tirëd of not bëing ablë to havë my pië and ëat it too! So, aftër a couplë tëst runs and a lot of ëatën pië I crëatëd thë përfëct Low Carb Pëcan Pië, and it tastës likë thë rëal dëal!
Ingrëdiënts
CRUST
  • 3/4 Cup Coconut flour
  • 1.5 Largë ëggs
  • 3 Tbsp ërythritol
  • 6 Tbsp Buttër
  • 3/4 Tbsp coconut oil
  • 3/4 Tsp vanilla ëxtract
  • 1/2 Tsp Pink Salt

FILLING
  • 2 Largë ëggs
  • 10 Tbsp ërythritol
  • 2 Tbsp Buttër
  • 10 Tbsp sugar frëë maplë syrup
  • 1 Tsp vanilla ëxtract
  • 1 1/2 Cups Raw Pëcans roughly choppëd

Instructions
  1. Combinë dry ingrëdiënts in a bowl and sët asidë.
  2. Combinë wët ingrëdiënts in a bowl, combinë wëll and slowly start to add thë dry ingrëdiënts until fully combinëd.


Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Low Carb Pëcan Pië Rëcipës"

Post a Comment

close