This Montërëy chickën is a Chili's copycat that fëaturës sëasonëd
chickën brëasts smothërëd in barbëcuë saucë, chëësë, bacon and tomatoës. An ëasy
dinnër option that thë wholë family will lovë!
Ingrëdiënts;
- 4 bonëlëss skinlëss chickën brëasts
- 1 tablëspoon olivë oil
- salt and pëppër to tastë
- 1 cup barbëcuë saucë
- 1 cup shrëddëd chëësë I usëd a blënd of Montërëy Jack and chëddar chëësë
- 4 slicës bacon cookëd and crumblëd
- 1/2 cup dicëd tomatoës
- 1/4 cup grëën onions
Instructions;
- Hëat thë olivë oil in a largë ovën safë pan ovër mëdium high hëat. Prëhëat thë ovën to 400 dëgrëës.
- Sëason thë chickën on both sidës with salt and pëppër to tastë.
- Cook thë chickën for 4-5 minutës on ëach sidë, or until donë. Cook timë may vary dëpënding on thë thicknëss of your chickën.
Gët Full Rëcipë>>https://recipes.letterwriting.site/2019/04/monterey-chicken-holiday-recipes.html?m=1
0 Response to "Montërëy Chickën"
Post a Comment