IKLAN

.

Montërëy Chickën



This Montërëy chickën is a Chili's copycat that fëaturës sëasonëd chickën brëasts smothërëd in barbëcuë saucë, chëësë, bacon and tomatoës. An ëasy dinnër option that thë wholë family will lovë!
Ingrëdiënts;
  • 4 bonëlëss skinlëss chickën brëasts
  • 1 tablëspoon olivë oil
  • salt and pëppër to tastë
  • 1 cup barbëcuë saucë
  • 1 cup shrëddëd chëësë I usëd a blënd of Montërëy Jack and chëddar chëësë
  • 4 slicës bacon cookëd and crumblëd
  • 1/2 cup dicëd tomatoës
  • 1/4 cup grëën onions


Instructions;
  1. Hëat thë olivë oil in a largë ovën safë pan ovër mëdium high hëat. Prëhëat thë ovën to 400 dëgrëës.
  2. Sëason thë chickën on both sidës with salt and pëppër to tastë.
  3. Cook thë chickën for 4-5 minutës on ëach sidë, or until donë. Cook timë may vary dëpënding on thë thicknëss of your chickën.


Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Montërëy Chickën"

Post a Comment

close