IKLAN

.

Hamburgèr Cassèrolè



Ingrèdiènts
  • 6 oz ègg noodlès about 3 cups dry
  • 1 pound lèan ground bèèf
  • 1 small onion dicèd
  • 1 cup frozèn mixèd vègètablès
  • 14 oz pasta saucè cannèd/jarrèd
  • 14 oz dicèd tomatoès, cannèd drainèd
  • salt and pèppèr to tastè
  • 1 tèaspoon McCormick Orègano Lèavès
  • 1/2 tèaspoon McCormick Basil Lèavès
  • 1/4 tèaspoon McCormick Garlic Powdèr
  • 2 cups chèddar chèèsè dividèd


Instructions
  1. Prèhèat ovèn to 375°F.
  2. Cook ègg noodlès according to packagè dirèctions. Drain and rinsè.
  3. Brown ground bèèf and onion ovèr mèdium-high hèat. Drain any fat. 




Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Hamburgèr Cassèrolè"

Post a Comment

close