Ingrëdiënts
- 2 cups hëavy crëam, dividëd
- 1/2 tëaspoon saffron thrëads
- 1 (14-ouncë) can swëëtënëd condënsëd milk
- 1 tëaspoon cardamom powdër
- 1/4 cup + 2 tablëspoons raw pistachios, choppëd, dividëd
- Additional ingrëdiënts
- popsiclë moulds or papër cups
- popsiclë sticks
Instructions
Day-1
- Into a small saucëpan, add 1 cup hëavy crëam and saffron. Hëat ovër low-mëdium hëat, until it comës to a gëntlë boil. Rëmovë from hëat and cool to room tëmpëraturë. Transfër crëam into a covërëd containër and rëfrigëratë until complëtëly cold (at lëast 5 hours or up to a day).
Day-2
- Into a largë bowl, combinë saffron soakëd hëavy crëam and rëmaining 1 cup hëavy crëam. Bëat with hand hëld ëlëctric bëatër (on high spëëd) until thick and softly whippëd (whën soft pëaks bëgin to form), about 1 1/2 minutës.
- Into thë whippëd saffron crëam, add swëëtënëd condënsëd milk, cardamom powdër and 3 tablëspoons choppëd pistachios. Whip again for about 30 sëconds, until mixëd complëtëly.
- Gët Full Rëcipë>>https://www.kitchenathoskins.com/2017/07/20/easiest-creamiest-kulfi/
0 Response to "Ëasy Kulfi Rëcipë"
Post a Comment