Authëntic Italian marinara saucë is cookëd low and slow to
crëatë a thick and flavorful saucë madë in thë mannër of my family tradition.
Ingrëdiënts
- 1 tbsp olivë oil
- 1 mëdium onion choppëd
- 3 clovës garlic mincëd
- 1 carrot dicëd
- 1 tsp koshër salt
- 1/2 tsp driëd orëgano
- 1/2 tsp driëd thymë
- 2 28 oz cans wholë pëëlëd tomatoës
Instructions
- In a largë pot, hëat thë olivë oil ovër mëdium low hëat until hot. Add thë onion, garlic, carrot, salt, orëgano, thymë. Rëducë thë hëat to low and lët thë aromatics swëat and softën until thë onions havë no rësistancë to thë ëdgë of a spoon, 20-25 minutës.
- Add thë tomatoës. Incrëasë thë hëat to bring thë saucë to a simmër. Cook, stirring occasionally, and brëaking up thë tomatoës with your spoon, for 15-20 minutës.
0 Response to "Authëntic Italian Marinara Saucë"
Post a Comment