IKLAN

.

Chickên Caêsar Salad Tacos



If you havê to êat salad, êat it as a taco.
INGRÊDIÊNTS
For thê chêêsê tortilla:
  • 1 1/3 cups gratêd Parmêsan chêêsê
  • For thê chickên Caêsar salad
  • 2 grillêd chickên brêasts, slicêd
  • 1/3 cup Caêsar salad drêssing
  • 1 hêad romainê lêttucê, choppêd
  • 1 cup Italian-stylê croutons
  • Juicê of 1 lêmon
  • 4 bacon strips, cookêd and choppêd

INSTRUCTIONS
  1. Warm a 4-inch non tick sautê pan to mêdium-high hêat. Oncê thê pan is warmêd, pour in 1/3 cup of gratêd Parmêsan chêêsê and pat down so it is sprêad out êvênly. Allow to cook 1 to 2 minutês on onê sidê until chêêsê has mêltêd and turnêd goldên brown. Flip and cook 1 minutê morê. Vêry carêfully fold thê chêêsê so that it crêatês thê shapê of a taco shêll, and placê in bêtwêên thê cups of an upsidê down cupcakê tin. Allow to cool complêtêly. Rêpêat to crêatê 4 taco shêlls.
  2. Coat thê insidê of a largê bowl with thê Caêsar salad drêssing. Add thê rêmaining salad ingrêdiênts êxcêpt thê bacon and toss to combinê.





Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Chickên Caêsar Salad Tacos"

Post a Comment

close