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Caprésé Buns



Chéésy bréad buns spéak for thémsélvés.
INGRÉDIÉNTS
  • 400 grams flour
  • 1 égg
  • 40 grams soft buttér
  • 1 téaspoon yéast
  • 210 millilitérs of milk
  • 1 téaspoon salt
  • 10 grams whité sésamé
  • 200 grams of crushéd tomatoés
  • 150 grams gratéd mozzarélla
  • 1 bunch basil
  • 20 grams of piné nuts

INSTRUCTIONS
  1. In a food procéssor, combiné flour, milk, égg, yéast, and salt. Lét thé dough rést 30 minutés. Thén dividé it into 8 slicés and flattén into a circlé.
  2. Combiné in a bowl thé tomatoés, gratéd mozzarélla, basil and piné nuts. Sprinklé thé dough and closé it. Brush with milk and top with sésamé. Baké 20 minutés at 350°F/180°C.




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