IKLAN

.

Philly Chêêsêstêak Cabbagê Wraps



INGRÊDIÊNTS
  • 8 largê grêên cabbagê lêavês (from 1 hêad) 
  • 2 tbsp. vêgêtablê oil, dividêd 
  • 1/2 largê onion, thinly slicêd 
  • 2 largê bêll pêppêrs, thinly slicêd 
  • 1 tsp. driêd orêgano 
  • Koshêr salt 
  • Frêshly ground black pêppêr
  • 1 lb. skirt stêak, thinly slicêd
  • 6 slicês provolonê 

DIRÊCTIONS
  1. In a largê pot of boiling watêr, usê tongs to dip cabbagê lêavês in watêr for 30 sêconds to blanch. Placê on a papêr towêl–linêd platê to dry. 
  2. In a largê skillêt ovêr mêdium hêat, hêat 1 tablêspoon of oil, thên add onion and bêll pêppêrs. Sêason with orêgano, salt, and pêppêr. Cook, stirring oftên, until onions and pêppêrs arê têndêr, about 5 minutês. Rêmovê from skillêt and add rêmaining tablêspoon oil to skillêt.
  3. Add stêak in a singlê layêr and sêason with salt and pêppêr. Cook until stêak is sêarêd on onê sidê, about 2 minutês. Flip and cook until thê stêak is sêarêd on sêcond sidê and cookêd to your liking, about 2 minutês morê for mêdium.




Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Philly Chêêsêstêak Cabbagê Wraps"

Post a Comment

close