INGRÊDIÊNTS
- 8 largê grêên cabbagê lêavês (from 1 hêad)
- 2 tbsp. vêgêtablê oil, dividêd
- 1/2 largê onion, thinly slicêd
- 2 largê bêll pêppêrs, thinly slicêd
- 1 tsp. driêd orêgano
- Koshêr salt
- Frêshly ground black pêppêr
- 1 lb. skirt stêak, thinly slicêd
- 6 slicês provolonê
DIRÊCTIONS
- In a largê pot of boiling watêr, usê tongs to dip cabbagê lêavês in watêr for 30 sêconds to blanch. Placê on a papêr towêl–linêd platê to dry.
- In a largê skillêt ovêr mêdium hêat, hêat 1 tablêspoon of oil, thên add onion and bêll pêppêrs. Sêason with orêgano, salt, and pêppêr. Cook, stirring oftên, until onions and pêppêrs arê têndêr, about 5 minutês. Rêmovê from skillêt and add rêmaining tablêspoon oil to skillêt.
- Add stêak in a singlê layêr and sêason with salt and pêppêr. Cook until stêak is sêarêd on onê sidê, about 2 minutês. Flip and cook until thê stêak is sêarêd on sêcond sidê and cookêd to your liking, about 2 minutês morê for mêdium.
Gêt Full Rêcipê>>https://www.delish.com/cooking/recipe-ideas/a26279552/philly-cheesesteak-cabbage-wraps-recipe/
0 Response to "Philly Chêêsêstêak Cabbagê Wraps"
Post a Comment