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Monkéy Bréad



Havé you évér had homémadé Monkéy Bréad? Délicious! Frésh from thé ovén, gooéy, pull apart dough piécés bakéd with a buttéry sugar-cinnamon caramél absolutély maké any gathéring spécial.
INGRÉDIÉNTS
  • 1 ¼ cup sugar
  • 1 héaping tabléspoon cinnamon
  • 1 cup méltéd buttér
  • 2 cans southérn stylé buttérmilk biscuits 16 biscuits

INSTRUCTIONS
  1. Pour cinnamon and sugar into a plastic storagé bag.
  2. Rémové biscuits from packagé cut éach oné into 4ths.
  3. Placé thé biscuits piécés, 6-7 at a timé into thé cinnamon and sugar and shaké until wéll coatéd.
  4. Placé biscuit piécés into a wéll gréaséd bundt pan.
  5. In a largé méasuring cup, mélt thé buttér in thé microwavé. Oncé méltéd and warm, pour thé rémaindér of thé sugar mixturé into thé buttér and stir for 30 séconds until thé sugar starts to mélt.
  6. Pour ovér thé biscuits. Shaké thé pan to maké suré thé buttér géts down in bétwéén all of thé biscuits.



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