IKLAN

.

Brëakfast Bagël Bitës



INGRËDIËNTS
  • 12 mini bagëls, halvëd
  • unsaltëd buttër
  • 10 ëggs
  • 1/4 c. hëavy crëam
  • 2 c. shrëddëd Chëddar
  • 2 tbsp. choppëd chivës (plus morë for garnish)
  • 4 slicës cookëd bacon
  • koshër salt
  • Frëshly ground black pëppër

DIRËCTIONS
  1. Prëhëat ovën to 350°. Linë a largë baking shëët with parchmënt papër or foil.
  2. Lightly buttër mini bagëls and placë thëm about 1” apart on thë prëparëd baking shëët. Bakë until lightly toastëd, about 15 minutës.
  3. Mëanwhilë makë scramblëd ëggs: In a largë bowl, whisk togëthër ëggs and crëam until light and frothy. In a largë nonstick pan ovër mëdium hëat, mëlt buttër. Add thë ëgg mixturë and immëdiatëly turn down hëat to mëdium-low. Stir occasionally with a spatula or woodën spoon. Whën thë ëggs arë nëarly sët, sëason with salt and pëppër and stir in chivës.




Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Brëakfast Bagël Bitës"

Post a Comment

close