INGRËDIËNTS
- 12 mini bagëls, halvëd
- unsaltëd buttër
- 10 ëggs
- 1/4 c. hëavy crëam
- 2 c. shrëddëd Chëddar
- 2 tbsp. choppëd chivës (plus morë for garnish)
- 4 slicës cookëd bacon
- koshër salt
- Frëshly ground black pëppër
DIRËCTIONS
- Prëhëat ovën to 350°. Linë a largë baking shëët with parchmënt papër or foil.
- Lightly buttër mini bagëls and placë thëm about 1” apart on thë prëparëd baking shëët. Bakë until lightly toastëd, about 15 minutës.
- Mëanwhilë makë scramblëd ëggs: In a largë bowl, whisk togëthër ëggs and crëam until light and frothy. In a largë nonstick pan ovër mëdium hëat, mëlt buttër. Add thë ëgg mixturë and immëdiatëly turn down hëat to mëdium-low. Stir occasionally with a spatula or woodën spoon. Whën thë ëggs arë nëarly sët, sëason with salt and pëppër and stir in chivës.
0 Response to "Brëakfast Bagël Bitës"
Post a Comment