INGREDIENTS
- 1 Bunch Äspärägus Chopped ìnto 2" pìeces
- 2 Cups Wäter
- 4 Red Potätoes Cubed
- 2 Cärrots Slìced ìnto 1/4" pìeces
- 1 Green Bell Pepper Dìced
- 1/2 Medìum Yellow Onìon Dìced
- 1 Päckäge/14 oz Smoked Säusäge Slìced ìnto 1/2" pìeces
- 2 Tsp Cäjun Seäsonìng
- 1/2 Tsp Sält
- 1/2 Tsp Bläck Pepper
INSTRUCTIONS
- Prepäre äll ìngredìents by dìcìng änd choppìng äll vegetäbles änd the säusäge. Brìng the 2 cups of wäter to ä boìl ìn ä medìum sìzed pän.
- Ädd chopped äspärägus to boìlìng wäter änd set tìmer for 5 mìnutes. Whìle äspärägus ìs boìlìng, ädd oìl to ä skìllet over medìum heät änd ädd potätoes änd ädd potätoes änd cärrots ìn ä sìngle läyer.
- Gèt Full Rècipè>>https://www.thesimplesupper.com/cajun-asparagus-sausage-skillet
0 Response to "CÄJUN ÄSPÄRÄGUS ÄND SÄUSÄGE SKILLET"
Post a Comment