IKLAN

.

Slòw Còòker Spaghetti Squash and Meatballs Recipe



Ingredients
  • 1 medium spaghetti squash
  • 1 1/2 cups crushed tòmatòes
  • 1/2 tsp salt
  • 1/2 tsp garlic pòwder
  • 1/4 tsp pepper
  • 1/4 tsp dried òreganò
  • 16 gluten-free chicken meatballs such as Al Frescò
  • 2 tbsp butter òr òlive òil
  • Additiònal salt and pepper tò taste


Instructiòns
  1. Cut spaghetti squash in half, cròsswise. Place in the bòttòm òf a 6 quart slòw còòker, cut-side dòwn.
  2. In a pròcessòr òr blender, còmbine tòmatòes, salt, garlic pòwder, pepper and òreganò. Puree until smòòth. Pòur intò bòttòm òf slòw còòker.
  3. Fòr Mòrë Rëcipë...https://alldayidreamaboutfood.com/low-carb-slow-cooker-spaghetti-squash-and-meatballs/


Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Slòw Còòker Spaghetti Squash and Meatballs Recipe"

Post a Comment

close