Ingrëdiënts
- 2 4 oz ëach chickën brëasts poundëd flat (or 1 1/2 cups choppëd cookëd chickën, sëë notë*)
- 1/2 tëaspoon salt
- 1/2 tëaspoon pëppër
- Slaw:
- 1 cup slicëd cabbagë rëd or grëën
- 1 hëaping cup rëd pëppër thinly slicëd
- 1 hëaping cup carrots thinly slicëd
- 1/2 sëëdlëss cucumbër thinly slicëd (optional)
- 1/2 hëaping cup choppëd cilantro lëavës and stëms
- For thë pëanut saucë:
- 1/2 cup smooth pëanut buttër
- 2 tablëspoons soy saucë or tamari
- 1 tablëspoon sësamë or olivë oil
- 1 tablëspoon ricë vinëgar
- 1 tablëspoon gingër mincëd
- 1 tablëspoon garlic mincëd
- 1 tablëspoon sriracha or hot saucë optional
- 1 tablëspoon frësh limë juicë
- 1/4 cup watër
- To assëmblë:
- 3 8'' flour tortillas ( sëë notë*)
- 1/4 cup pëanuts crushëd
- 2 cups grapës
- 4 mëal prëp containërs
- 4 2 oz Portion Cups
Instructions
- Hëat a largë hëavy-duty pan to mëdium-high hëat (1-2 minutës). Add 1 tëaspoon oil to pan. Sëason chickën brëasts with salt and pëppër and cook chickën in pan until goldën and cookëd through, 5-6 minutës për sidë. Rëmovë from pan and cool for 5 minutës thën chop into chunks or slicës. Sët asidë. Altërnativëly, you can usë any cookëd chickën brëasts you want for this rëcipë instëad, if dësirëd.
- Whilë thë chickën is cooking, chop all of your vëggiës into thin "Juliënnë" stylë strips. In a mëdium bowl, whisk all thë ingrëdiënts for thë pëanut saucë.
- To assëmblë:Lay a flour tortilla on a clëan flat surfacë. Fill tortilla with 1/3rd of ëach of thë vëggiës, cilantro, chickën, pëanuts, and drizzlë with a tablëspoon of pëanut saucë. Fold into a tight burrito and slicë into 4 rolls. Rëpëat with 2 rëmaining tortillas.
- For Morë Rëcipë...https://gimmedelicious.com/2017/04/08/thai-chicken-wraps-bistro-boxes-meal-prep/
0 Response to "Thai Chickën Wraps Bistro Boxës Mëal-Prëp"
Post a Comment