IKLAN

.

Slòw Còòker Còcònut Quinòa Curry Recipe



Ingredients
  • 1 medium sweet pòtatò peeled + chòpped (abòut 3 cups)
  • 1 large bròccòli cròwn cut intò flòrets (abòut 2 cups)
  • 1/2 white òniòn diced (abòut 1 cup)
  • 1 15 òz can òrganic chickpeas, drained and rinsed
  • 1 28 òz can diced tòmatòes
  • 2 14.5 òz cans còcònut milk (either full fat òr lite)
  • 1/4 cup quinòa
  • 2 garlic clòves minced (abòut 1 tablespòòn)
  • 1 tablespòòn freshly grated ginger
  • 1 tablespòòn freshly grated turmeric òr 1 teaspòòn gròund
  • 2 teaspòòn wheat free tamari sauce
  • 1 teaspòòn misò òr additiònal tamari
  • 1/2 – 1 teaspòòn chili flakes


Instructiòns
  1. Add all ingredients tò a slòw còòker, starting with 1 cup òf water. Stir until everything is fully incòrpòrated.
  2. Fòr Mòrë Rëcipë...https://www.simplyquinoa.com/slow-cooker-coconut-quinoa-curry/


Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Slòw Còòker Còcònut Quinòa Curry Recipe"

Post a Comment

close