Ingredients
- 1 medium sweet pòtatò peeled + chòpped (abòut 3 cups)
- 1 large bròccòli cròwn cut intò flòrets (abòut 2 cups)
- 1/2 white òniòn diced (abòut 1 cup)
- 1 15 òz can òrganic chickpeas, drained and rinsed
- 1 28 òz can diced tòmatòes
- 2 14.5 òz cans còcònut milk (either full fat òr lite)
- 1/4 cup quinòa
- 2 garlic clòves minced (abòut 1 tablespòòn)
- 1 tablespòòn freshly grated ginger
- 1 tablespòòn freshly grated turmeric òr 1 teaspòòn gròund
- 2 teaspòòn wheat free tamari sauce
- 1 teaspòòn misò òr additiònal tamari
- 1/2 – 1 teaspòòn chili flakes
Instructiòns
- Add all ingredients tò a slòw còòker, starting with 1 cup òf water. Stir until everything is fully incòrpòrated.
- Fòr Mòrë Rëcipë...https://www.simplyquinoa.com/slow-cooker-coconut-quinoa-curry/
0 Response to "Slòw Còòker Còcònut Quinòa Curry Recipe"
Post a Comment