INGREDIENTS
- 1 bòx mix òf chòcòlate cake (òr yòu can make it fròm scratch! yòu just need the standard amòunt òf cake fòr a 9x13 pan)
- 1 12.5 òunce can Whòlesòme! òrganic chòcòlate fròsting
- 1 cup chòcòlate chips
- 1/2 teaspòòn peppermint extract
- almònd bark fòr còating
- melted chòcòlate fòr drizzling
- sprinkles fòr decòrating
INSTRUCTIÒNS
- Bake the cake accòrding tò package directiòns (I usually underbake just a little bit).
- Crumble cake intò a large mixing bòwl. Using yòur (clean) hands, mix the can òf fròsting and peppermint in with the cake until a smòòth, even mixture fòrms, kind òf like a còòkie dòugh. Mix in the chòcòlate chips and pòp intò the fridge fòr a few minutes tò còòl sò it’s easier tò wòrk with. Ròll intò balls and freeze until sòlid.
- Fòr Mòrë Rëcìpë...https://pinchofyum.com/cake-bites
0 Response to "sparkly hòliday cake bites"
Post a Comment