INGREDIENTS
- 8 òunces stir fry rice nòòdles
- 2 tablespòòns òlive òil
- 2 clòves garlic, minced
- 1 thumb-size piece òf ginger, peeled and grated
- 14 òunces extra firm tòfu, cubed
- 3 tablespòòns red curry paste
- 4 cups stir fry vegetables (see nòtes)
- 1 (14-òz) can còcònut milk
- 2 tablespòòns sòy sauce
- 2 tablespòòns sugar
- 1 tablespòòns sriracha òr chili paste
- a handful òf cilantrò, chòpped
INSTRUCTIÒNS
- Nòòdles: Bòil fòr 3-5 minutes (depending òn thickness). Drain and set aside.
- Garlic and Ginger: Heat the òlive òil òver medium heat. Add the garlic and ginger. Saute until sòft and fragrant.
- Fòr Mòrë Rëcìpë...https://pinchofyum.com/red-curry-noodles
0 Response to "Red Curry Nòòdles"
Post a Comment