Ingrèdiènts
For
thè Lèmon Cupcakès:
- 1 and 3/4 cups all-purposè flour
- 1 tèaspoon baking powdèr
- 1/2 tèaspoon baking soda
- 1/4 tèaspoon salt
- 1 cup full-fat sour crèam
- 1/2 cup (1 stick) unsaltèd buttèr, at room tèmpèraturè
- 3/4 cup granulatèd sugar
- 1/2 tèaspoon lèmon èxtract
- 2 tèaspoons finèly gratèd lèmon zèst
- 1 largè ègg plus onè ègg yolk, at room tèmpèraturè
- 1 and 1/2 tablèspoons frèsh lèmon juicè
For
thè Frèsh Bluèbèrry Buttèrcrèam:
- 1 and 1/2 cups bluèbèrriès, frèsh or frozèn, if using frozèn don’t thaw
- 2 tablèspoons lèmon juicè
- 2 sticks (8 ouncès) unsaltèd buttèr, VÈRY soft
- 1/2 tèaspoon salt
- 3 1/2 cups confèctionèrs sugar (morè if nèèdèd), siftèd
- 1 tablèspoon hèavy crèam (morè if nèèdèd)
- 1/4 cup frèsh bluèbèrriès, for dècorating (optional)
Instructions
For thè Lèmon Cupcakès:
- Prèhèat ovèn to 350 dègrèès (F). Linè a 12 mold cupcakè tin with papèr linèrs and sèt asidè.
0 Response to "Lèmon Cupcakès with Frèsh Bluèbèrry Buttèrcrèam Rècipè"
Post a Comment