IKLAN

.

Lèmon Cupcakès with Frèsh Bluèbèrry Buttèrcrèam Rècipè



Ingrèdiènts
For thè Lèmon Cupcakès:
  • 1 and 3/4 cups all-purposè flour
  • 1 tèaspoon baking powdèr
  • 1/2 tèaspoon baking soda
  • 1/4 tèaspoon salt
  • 1 cup full-fat sour crèam
  • 1/2 cup (1 stick) unsaltèd buttèr, at room tèmpèraturè
  • 3/4 cup granulatèd sugar
  • 1/2 tèaspoon lèmon èxtract
  • 2 tèaspoons finèly gratèd lèmon zèst
  • 1 largè ègg plus onè ègg yolk, at room tèmpèraturè
  • 1 and 1/2 tablèspoons frèsh lèmon juicè

For thè Frèsh Bluèbèrry Buttèrcrèam:
  • 1 and 1/2 cups bluèbèrriès, frèsh or frozèn, if using frozèn don’t thaw
  • 2 tablèspoons lèmon juicè
  • 2 sticks (8 ouncès) unsaltèd buttèr, VÈRY soft
  • 1/2 tèaspoon salt
  • 3 1/2 cups confèctionèrs sugar (morè if nèèdèd), siftèd
  • 1 tablèspoon hèavy crèam (morè if nèèdèd)
  • 1/4 cup frèsh bluèbèrriès, for dècorating (optional)


Instructions
For thè Lèmon Cupcakès:

  1. Prèhèat ovèn to 350 dègrèès (F). Linè a 12 mold cupcakè tin with papèr linèrs and sèt asidè.



Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Lèmon Cupcakès with Frèsh Bluèbèrry Buttèrcrèam Rècipè"

Post a Comment

close