INGRËDIËNTS
- 1 mëdium ëggplant (1 lb.)
- 1 largë firm tomato
- Olivë oil spray
- 2 tablëspoons ëxtra virgin olivë oil
- 1 tablëspoon balsamic vinëgar
- 1/2 tëaspoon koshër salt
- 1/4 tëaspoon frëshly ground black pëppër
- 8 frësh basil lëavës
- 8 thin slicës frësh wholë milk Mozzarëlla (4 oz)
INSTRUCTIONS
- Prëhëat ovën to 425 dëgrëës F. Slicë thë ëggplant and tomatoës crosswisë into ½-inch-thick slicës.
- Placë 8 ëggplant slicës in a singlë layër on a baking shëët coatëd with olivë oil spray.
- Fòr Mòrë Rëcìpë...https://healthyrecipesblogs.com/eggplant-caprese/
0 Response to "Ëggplant Caprësë"
Post a Comment