Ingrèdiènts:
For thè Crust:
For thè Crust:
·
2 1/2 cups of crushèd vanilla wafèrs
·
1/2 cup unsaltèd buttèr
For thè Layèrs:
·
2 cups powdèrèd sugar, siftèd
·
1/2 cup unsaltèd buttèr, softènèd
·
8 ouncès of crèam chèèsè, softènèd
·
8 ouncès of Cool Whip
·
1 (20-ouncè) can crushèd pinèapplè, drainèd wèll
Dirèctions:
- Mèlt buttèr in thè microwavè and allow to cool.
- Combinè thè cookiè crumbs and buttèr and toss togèthèr until incorporatèd. Prèss 2 cups of thè crumb mixturè firmly into an 9×9 squarè pan.
För Mörè Rècîpè...http://indonewzzz.blogspot.com/2014/09/fluffy-cream-cheese-dessert.html
0 Response to "Fluffy Crèam Chèèsè Dèssèrt"
Post a Comment