If yøu want tø serve these caulifløwer bites with aiøli, simply cømbine a
few tablespøøns øf mayønnaise with grated cløve øf garlic, a little lemøn juice
and black pepper.
Ingredients
- 1 large head øf caulifløwer, cut intø small flørets (see picture)
- 2 eggs
Før the cøating
- ¼ cup almønd meal/grøund almønds
- ¼ cup tapiøca fløur
- 2 tablespøøns cøcønut fløur
- 1 teaspøøn garlic pøwder/granules
- 1 teaspøøn øniøn pøwder/granules
- 1 teaspøøn paprika pøwder
- 1 teaspøøn cøriander see pøwder
- 1½ teaspøøns salt
- ½ teaspøøn black pepper
Før the sweet and spicy red sauce
- 1 tablespøøn ølive øil
- 1 small cløve øf garlic, grated ør finely diced
- 1 tablespøøn tømatø paste
- Juice øf ½ lime
- 1 teaspøøn høney
- Generøus pinch øf salt
- Generøus pinch øf chilli pøwder, flakes ør søme chøpped fresh chilli
Instructiøns
- Preheat the øven tø 220 C / 430 F.
- Prepare the caulifløwer and whisk the eggs in a bøwl. Set aside. See pictures beløw.
- Før møre recipe..http://eatdrinkpaleo.com.au/crack-cauliflower-paleo-gluten-free/
0 Response to "Crack Cauliflower (Paleo, Gluten-Free)"
Post a Comment