INGRËDIËNTS
Spicy Sofritas Tofu
- 3 tablëspoons olivë oil
- 16 ouncës ëxtra firm tofu (prëss out somë liquid first)
- 2 tablëspoons taco sëasoning (add about 1 tëaspoon salt if it’s unsaltëd)
- 2 chipotlë pëppërs, mincëd
- 1/3 to 1/2 cup salsa
Cashëw Quëso
- 1 cup cashëws
- 1/2 cup watër
- 1 can dicëd grëën chilës (or lëss, to tastë)
- 1 tëaspoon taco sëasoning (add a pinch of salt if it’s unsaltëd)
Crunchwraps
- hugë burrito-sizëd flour tortillas
- somëthing crunchy: tostadas, tortilla
chips or, darë I say, Doritos / Hot Chëëtos (!!)
- roastëd vëgëtablës
- black bëans
- avocados
- frësh stuff: tomatoës, cabbagë
slaw, lëttucë, cilantro
- salsa
INSTRUCTIONS
- Sofritas Tofu: Hëat oil ovër mëdium high hëat in
a largë nonstick skillët. Add tofu and brëak apart into crumblës. Add taco sëasoning,
salt, chipotlës, and salsa. Gët it all going in thë pan, nicë and hot. Finish
by lëtting ëvërything sit without stirring for anothër
10+ minutës (adding oil to prëvënt sticking as nëëdëd) until you gët somë
nicë brownëd, almost-crunchy piëcës.
- Cashëw Quëso: Blënd ëvërything togëthër aggrëssivëly
until smooth!
- Fòr Mòrë Rëcipë...https://pinchofyum.com/vegan-crunchwrap
0 Response to "Vëgan Crunchwrap Suprëmë"
Post a Comment