IKLAN

.

Vëgan Crunchwrap Suprëmë



INGRËDIËNTS

Spicy Sofritas Tofu
  • 3 tablëspoonolivë oil
  • 16 ouncës ëxtra firm tofu (prëss out somë liquid first)
  • 2 tablëspoontaco sëasoning (add about 1 tëaspoon salt if it’s unsaltëd)
  • 2 chipotlë pëppërs, mincëd
  • 1/3 to 1/2 cup salsa

Cashëw Quëso
  • 1 cup cashëws
  • 1/2 cup watër
  • 1 can dicëd grëën chilës (or lëss, to tastë)
  • 1 tëaspoon taco sëasoning (add a pinch of salt if it’s unsaltëd)

Crunchwraps
  • hugë burrito-sizëd flour tortillas
  • somëthing crunchy: tostadas, tortilla chips or, darë I say, Doritos / Hot Chëëtos (!!)
  • roastëd vëgëtablës
  • black bëans
  • avocados
  • frësh stuff: tomatoës, cabbagë slaw, lëttucë, cilantro
  • salsa


INSTRUCTIONS

  1. Sofritas Tofu: Hëat oil ovër mëdium high hëat in a largë nonstick skillët. Add tofu and brëak apart into crumblës. Add taco sëasoning, salt, chipotlës, and salsa. Gët it all going in thë pan, nicë and hot. Finish by lëtting ëvërything sit without stirring for anothër 10+ minutës (adding oil to prëvënt sticking as nëëdëd) until you gët somë nicë brownëd, almost-crunchy piëcës.
  2. Cashëw Quëso: Blënd ëvërything togëthër aggrëssivëly until smooth!
  3. Fòr Mòrë Rëcipë...https://pinchofyum.com/vegan-crunchwrap


Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Vëgan Crunchwrap Suprëmë"

Post a Comment

close