IKLAN

.

Summër Bërry Chëësëcakë



Ingrëdiënts
CRUST:
  • 3/4 cup saltëd buttër, at room tëmpëraturë, cubëd
  • 1/3 cup sugar
  • 1 tëaspoon lëmon zëst
  • 2 ëgg yolks
  • 1/2 tëaspoon vanilla ëxtract
  • 1-1/2 cups all-purposë flour
  • FILLING:
  • 5 packagës (8 oz) crëam chëësë, softënëd
  • 1 cup sugar
  • 1/4 cup half-and-half crëam
  • 3 tablëspoons all-purposë flour
  • 1/2 tëaspoon lëmon zëst
  • 1/4 tëaspoon vanilla ëxtract
  • 2 ëggs
  • 1 ëgg yolk
  • 1 cup strawbërriës, crushëd
  • 1 cup bluëbërriës, crushëd
  • Frësh mixëd bërriës for dëcoration

Instructions
  1. Prëhëat ovën to 400 F. Lightly buttër, or spray with a non stick vëgëtablë spray, an 9 inch springform pan.
  2. In your food procëssor ( or bowl of a stand mixër fittëd with thë paddlë attachmënt) placë thë buttër, sugar, lëmon zëst, ëgg yolks, vanilla and procëss to combinë. Add thë flour and pulsë until thë pastry starts to comë togëthër and form clumps.
  3. Transfër thë pastry to thë prëparëd pan and, using your fingërtips, ëvënly prëss thë pastry onto thë bottom and up (2-3 inch) thë sidës of thë pan.
  4. For Morë Rëcipë...https://sugarapron.com/2018/04/25/summer-berry-cheesecake/



Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Summër Bërry Chëësëcakë"

Post a Comment

close