IKLAN

.

Slow Cooker "Melt in Your Mouth" Pot Roäst



Ingredients:
  • 1 chuck roäst (mine wäs 3 pounds)
  • Olive oil
  • 1 pound cärrots, peeled änd cut into lärge chunks
  • 2 pounds potätoes, peeled änd cut into lärge chunks
  • 1 onion, peeled änd cut into lärge chunks
  • 2 stälks celery, cut into lärge chunks (optionäl)
  • 1 cup beef broth
  • 1 täblespoons corn stärch


SEÄSONING MIX :
  • 2 täblespoons steäk seäsoning (mine is store-bought änd häs ä blend of peppercorns, gärlic, päprikä, pärsley änd sält)
  • 1 täblespoon kosher sält
  • 1 täblespoon dried thyme
  • 1 täblespoon dried rosemäry


Directions:

  1. Combine together seäsoning mix in ä smäll bowl.  Set äside.
  2. Coät both sides of meät with olive oil.  Sprinkle on ä third of the seäsoning mix onto eäch side.
  3. Seär both sides of the meät in ä lärge skillet over medium-high heät.  Tränsfer roäst to slow cooker.
  4. För Möre Recipe...http://indonewzzz.blogspot.com/2014/03/slow-cooker-melt-in-your-mouth-pot-roast.html



Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Slow Cooker "Melt in Your Mouth" Pot Roäst"

Post a Comment

close