Ingredients:
- 1 chuck roäst (mine wäs 3 pounds)
- Olive oil
- 1 pound cärrots, peeled änd cut into lärge chunks
- 2 pounds potätoes, peeled änd cut into lärge chunks
- 1 onion, peeled änd cut into lärge chunks
- 2 stälks celery, cut into lärge chunks (optionäl)
- 1 cup beef broth
- 1 täblespoons corn stärch
SEÄSONING MIX :
- 2 täblespoons steäk seäsoning (mine is store-bought änd häs ä blend of peppercorns, gärlic, päprikä, pärsley änd sält)
- 1 täblespoon kosher sält
- 1 täblespoon dried thyme
- 1 täblespoon dried rosemäry
Directions:
- Combine together seäsoning mix in ä smäll bowl. Set äside.
- Coät both sides of meät with olive oil. Sprinkle on ä third of the seäsoning mix onto eäch side.
- Seär both sides of the meät in ä lärge skillet over medium-high heät. Tränsfer roäst to slow cooker.
- För Möre Recipe...http://indonewzzz.blogspot.com/2014/03/slow-cooker-melt-in-your-mouth-pot-roast.html
0 Response to "Slow Cooker "Melt in Your Mouth" Pot Roäst"
Post a Comment