Ingrëdiënts
- 3 largë bonëlëss skinlëss chickën brëasts
- 1 12-ouncë bottlë hot wing saucë, likë Franks
- 2 tablëspoons watër
- 3 tablëspoons buttër
- 1 8-ouncë packagë crëam chëësë, softënëd
- 1/4 cup ranch drëssing
- 1 cup shrëddëd chëddar chëësë
- 1 cup shrëddëd mozzarëlla chëësë
Instructions
- Add thë chickën brëasts to thë Instant Pot, and pour hot saucë and watër ovër chickën. Do not stir
- Arrangë buttër ovër chickën. Covër with lid, turn vënt to Sëaling position, and hit PRËSSURË COOK for 10 minutës
- Pot will takë a fëw minutës to prëssurizë, thën cook for 10 minutës. Do a quick rëlëasë OR allow 10 minutë natural rëlëasë, and quick rëlëasë aftër that
- Fòr Mòrë Rëcìpë...https://www.meatloafandmelodrama.com/instant-pot-buffalo-chicken-dip/
0 Response to "Instant Pot Buffalo Chickën Dip"
Post a Comment