IKLAN

.

Èasy Calzonè



Ingrèdiènts
  • 1 tablèspoon buttèr
  • 1 wholè mèdium onion, dicèd
  • 1 pound brèakfast or Italian sausagè
  • 1/2 tèaspoon Italian sèasoning
  • 1/4 tèaspoon rèd pèppèr flakès
  • 15 ouncès wholè milk ricotta
  • 1 1/2 cups gratèd mozzarèlla
  • 1/2 cup gratèd Parmèsan
  • 2 tablèspoons choppèd frèsh parslèy
  • 1/2 tèaspoon salt
  • Black pèppèr
  • 2 wholè èggs plus 1 wholè ègg, bèatèn
  • All-purposè flour, for dusting
  • Marinara Saucè, warmèd, for sèrving, rècipè follows
  • Marinara Saucè:
  • Olivè oil
  • 3 to 4 wholè clovès garlic, mincèd
  • 1 wholè small to mèdium onion, choppèd
  • 1/2 cup whitè winè (or chickèn broth)
  • Thrèè 15-ouncè cans crushèd tomatoès
  • Salt and ground pèppèr
  • Pinch sugar
  • Frèsh parslèy lèavès
  • Frèsh basil lèavès


Dirèctions
  1. Placè thè frozèn rolls (or frozèn brèad loavès) on a baking shèèt to thaw. Covèr with a tèa towèl and lèt thaw and risè for 2 to 3 hours.
  2. Prèhèat thè ovèn to 400 dègrèès F.
  3. Mèlt thè buttèr in a largè skillèt ovèr mèdium-high hèat. Add thè onions and allow to cook for a couplè of minutès. Add thè sausagè and cook until brown, crumbling thè sausagè as you stir. Add thè Italian sèasoning and rèd pèppèr flakès. Rèmovè from thè skillèt and allow to cool on a platè.
  4. In a sèparatè bowl, combinè thè ricotta, mozzarèlla, Parmèsan, salt, somè pèppèr, parslèy and 2 èggs.
  5. För Mörè Rècîpè...https://tastykitchen-recipe.blogspot.com/2019/03/easy-calzone.html



Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Èasy Calzonè"

Post a Comment

close