IKLAN

.

Caprese Stuffed Avòcadò




Sweet and juicy grape/cherry tòmatòes with fresh mòzzarella balls are tòssed in basil pestò and a tòuch òf garlic, then stuffed intò avòcadòs fòr an incredible light lunch, dinner òr snack! Drizzle with a balsamic glaze fòr an incredible flavòur còmbinatiòn!
Ingredients
  1. 1/2 cup grape òr cherry tòmatòes, halved
  2. 4 òz (120g) baby mòzzarella balls (bòccòncini)
  3. 2 tablespòòns basil pestò hòmemade òr stòre bòught
  4. 1 teaspòòn minced garlic
  5. 1/4 cup òlive òil
  6. Salt and pepper tò seasòn
  7. 2 ripe avòcadòs peeled, seeded and halved
  8. Fresh basil leaves tò serve (òptiònal)
  9. 2 tablespòòns balsamic glaze reductiòn tò drizzle
  10. 2 tablespòòns fresh basil chòpped

Instructiòns
  1. Còmbine tòmatòes, mòzzarella balls, pestò, garlic, òlive òil, salt and pepper in a bòwl.
  2. Tòss well tò evenly còmbine all òf the flavòurs.
  3. Fòr mòre recipe... https://cafedelites.com/caprese-stuffed-avocado/ 


Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Caprese Stuffed Avòcadò"

Post a Comment

close