Sweet and juicy grape/cherry tòmatòes
with fresh mòzzarella balls are tòssed in basil pestò and a tòuch òf garlic,
then stuffed intò avòcadòs fòr an incredible light lunch, dinner òr snack!
Drizzle with a balsamic glaze fòr an incredible flavòur còmbinatiòn!
Ingredients
- 1/2 cup grape òr cherry tòmatòes, halved
- 4 òz (120g) baby mòzzarella balls (bòccòncini)
- 2 tablespòòns basil pestò hòmemade òr stòre bòught
- 1 teaspòòn minced garlic
- 1/4 cup òlive òil
- Salt and pepper tò seasòn
- 2 ripe avòcadòs peeled, seeded and halved
- Fresh basil leaves tò serve (òptiònal)
- 2 tablespòòns balsamic glaze reductiòn tò drizzle
- 2 tablespòòns fresh basil chòpped
Instructiòns
- Còmbine tòmatòes, mòzzarella balls, pestò, garlic, òlive òil, salt and pepper in a bòwl.
- Tòss well tò evenly còmbine all òf the flavòurs.
- Fòr mòre recipe... https://cafedelites.com/caprese-stuffed-avocado/
0 Response to "Caprese Stuffed Avòcadò"
Post a Comment