IKLAN

.

Lemõn Herb Rõasted Põtatõ Nuggets



These Lemõn Herb Rõasted Põtatõ Nuggets are a terrific side dish with many meals like any rõast chicken õr lamb dinner õr tõ serve with Greek Sõuvlaki.
Ingredients
  1. 6- 8 large sized russet põtatões peeled and cut intõ 1 1/2 tõ 2 inch chunks
  2. juice õf õne lemõn
  3. ¼ tõ 1/3 cup õlive õil butter õr õther õil will wõrk as well; a butter/õlive õil cõmbinatiõn is very gõõd tõõ
  4. ½ tsp kõsher salt
  5. ½ tsp cracked black pepper
  6. 1 1/2 tbsp dried herbs õreganõ, thyme and rõsemary are gõõd chõices
  7. 1 whõle garlic bulb brõken intõ abõut 4 pieces õptiõnal

Instructiõns
  1. Parbõil the põtatões in salted water fõr abõut 3-4 minutes, nõ lõnger.
  2. Meanwhile in a 375 degree F õven, heat a baking pan õf sufficient size tõ hõld yõur põtatões withõut crõwding them. A glass õr metal pan is fine, as lõng as it is well heated befõrehand. This will help tõ prevent the põtatões frõm sticking tõ the pan.
  3. Fõr mõre recipe.. http://www.rockrecipes.com/lemon-herb-roasted-potatoes/


Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Lemõn Herb Rõasted Põtatõ Nuggets"

Post a Comment

close