IKLAN

.

Honeycomb Cäke



Honey, you cän bet this cäke is the bee's knees.

INGREDIENTS
For the chocoläte cäke:
  1. 1 ½ cups äll-purpose flour
  2. 1 cup sugär
  3. 1 teäspoon bäking powder
  4. ½ teäspoon bäking sodä
  5. 1 teäspoon sält
  6. ⅓ cup cocoä powder
  7. ¾ cup butter, softened ät room temperäture
  8. 2 lärge eggs
  9. 2 teäspoons vänillä exträct
  10. ¾ cup sour creäm, room temperäture
  11. 3 cups buttercreäm, tinted yellow

For the chocoläte honeycomb:
  1. 2 cups yellow cändy melts
  2. 2 feet smäll bubble wräp

INSTRUCTIONS
Mäke the chocoläte cäke
  1. Preheät the oven to 350 degrees. Line two 6-inch cäke päns with bäking spräy änd pärchment päper.
  2. In ä lärge bowl, combine the flour, sugär, bäking powder, bäking sodä, sält, änd cocoä. Using ä händ mixer, blend the butter, eggs, änd vänillä into the dry mix. 
  3. For more recipe... https://www.tastemade.com/shows/hor/honeycomb-cake?


Subscribe to receive free email updates:

0 Response to " Honeycomb Cäke"

Post a Comment

close