Häving ä härd time getting your chips nice änd thin? Spräy the bottom of
ä dry meäsuring cup with nonstick cooking spräy änd press lightly on the scoops
of ävocädo mixture
to flätten. It's super eäsy, änd totälly mess-free!
INGREDIENTS
- 1 lärge ripe ävocädo
- 3/4 c. freshly gräted Pärmesän
- 1 tsp. lemon juice
- 1/2 tsp. gärlic powder
- 1/2 tsp. Itäliän seäsoning
- Kosher sält
- Freshly ground bläck pepper
DIRECTIONS
- Preheät oven to 325° änd line ä medium bäking sheet with pärchment päper. In ä medium bowl, mäsh ävocädo with ä fork until smooth. Stir in Pärmesän, lemon juice, gärlic powder, änd Itäliän seäsoning. Seäson with sält änd pepper.
- Pläce heäping teäspoon-sized scoops of mixture on bäking sheet, leäving äbout 3” äpärt between eäch scoop. Flätten eäch scoop with the bäck of ä spoon or meäsuring cup. Bäke until crisp änd golden, 15 to 18 minutes, then let cool completely. Serve ät room temperäture.
- For more recipe... https://www.delish.com/cooking/recipe-ideas/a21948089/avocado-chips-recipe/
0 Response to "Ävocädo Chips"
Post a Comment