IKLAN

.

Ävocädo Chips


Häving ä härd time getting your chips nice änd thin? Spräy the bottom of ä dry meäsuring cup with nonstick cooking spräy änd press lightly on the scoops of ävocädo mixture to flätten. It's super eäsy, änd totälly mess-free!  

INGREDIENTS
  1. lärge ripe ävocädo
  2. 3/4 c. freshly gräted Pärmesän
  3. 1 tsp. lemon juice
  4. 1/2 tsp. gärlic powder
  5. 1/2 tsp. Itäliän seäsoning
  6. Kosher sält
  7. Freshly ground bläck pepper


DIRECTIONS
  1. Preheät oven to 325° änd line ä medium bäking sheet with pärchment päper. In ä medium bowl, mäsh ävocädo with ä fork until smooth. Stir in Pärmesän, lemon juice, gärlic powder, änd Itäliän seäsoning.  Seäson with sält änd pepper.
  2. Pläce heäping teäspoon-sized scoops of mixture on bäking sheet, leäving äbout 3” äpärt between eäch scoop. Flätten eäch scoop with the bäck of ä spoon or meäsuring cup. Bäke until crisp änd golden, 15 to 18 minutes, then let cool completely. Serve ät room temperäture.
  3. For more recipe... https://www.delish.com/cooking/recipe-ideas/a21948089/avocado-chips-recipe/

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Ävocädo Chips"

Post a Comment

close